Blogginlägg om drömyrke

När man är liten har man ofta stora drömmar angående sitt drömyrke. En del vill bli sjuksköterskor, andra vill bli läkare eller lastbilschaufförer, många drömmer om att bli skådespelare eller författare. Det är vanligt att drömyrket förändras med tiden och att man faktiskt inte arbetar med det som man en gång drömde om. Detta är i de allra flesta fall av fri vilja. När jag var liten drömde jag om att bli astronaut.

Jag ville se världen utanför och tyckte att det kändes så spännande med att få svar på alla de frågor man undrar över, som till exempel om rymden någonsin tar slut? Jag blev aldrig astronaut och det är ingenting som jag ångrar. Istället valde jag att bli innehållsförfattare med möjlighet att resa runt i världen och se jorden från ett lite närmare perspektiv. Jag tror att mina drömmar om att bli astronaut när jag var liten handlade om min vilja att upptäcka och utforska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *