Ett svårt val

I våras sökte jag lagom till studenten ett stipendium som kunde leda till fast jobb, som jag föll på mållinjen till att få. Lotten gick istället till en annan i min klass, men jag var välkommen att återkomma vid eventuella rekryteringar. I höstas kom företaget ut med en annons som jag direkt sökte på. Fick svar därifrån i förra veckan om att jag ej fått tjänsten, men att det nu som utav en slump kommit upp en tjänst på timmar där de tycker att jag skulle passa. På fredag ska jag dit och visa vad jag går för genom att vara med där en dag och prova på vad jobbet skulle innebära.

Jag är självklart jätteglad över detta, men ändå förvirrad. Min nuvarande indirekta praktikplats, som var planerad att bli min riktiga praktikplats i nästa vecka då jag får gå på praktik, är så pass nöjda med mitt jobb hittills att de vill ha kvar mig på praktik. Jag har nu hamnat i en sits där jag måste välja mellan mitt ”drömjobb” sedan ett år tillbaka, eller en arbetsplats där jag trivs otroligt bra. Jag måste välja, men jag ska göra allt jag kan för att kombinera dessa arbetsplatser, och båda företagen verkar vara villiga till just detta. Jag ska minsann visa att det går!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *