Första dagen på jobbet

Idag är det min första dag på mitt nya jobb. Det känns bra att nu kunna säga att jag är anställd och inte bara en praktikant och även få känna att jag får mer än bara det lilla praktik-bidrag man fick av Arbetsförmedlingen i gengäld för arbetet. Mina arbetsuppgifter går i stort ut på att underhålla hemsidor och jag kan faktiskt titulera mig som webbredaktör!

Det som dock blir ”tråkigt” med min anställning jämt emot praktiken är att jag börja tidigare och slutar senare. Arbetstiderna i sig gör mig ingenting, det jobbiga är väl att jag åker hemifrån strax efter 7 på morgonen och är inte hemma förrän närmare 6 på kvällen. Blir liksom inte så mycket tid över till annat. Dock har jag möjlighet till flex, så ska försöka komma på ett bra system så att jag kan hinna med en tidigare buss hem och kunna komma hem runt 5 istället.

Tänkte nu när jag ändå är igång och skriver tipsa er om webbsidan http://upplevmittsverige.se/ där du hittar information om vad du kan hitta på under din semester i olika delar av landet.

Lycka till i jobbsökandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *