Jobba med något du inte tycker om

När man är jobbsökande är det ofta man känner att man inte riktigt kan sätta fingret på vad man vill jobba med. Ofta om du precis har gått ut skolan och inte jobbat med mycket annat innan. När jag tog studenten och det var dags att söka jobb hade jag ingen aning om vad jag ville syssla med, men av en konstig anledning visste jag vad jag absolut inte ville syssla med. Efter att ha varit arbetslös i ungefär ett halvår hade jag inget val längre. Jag började på ett jobb som jag hade uteslutit enda från start. Hemskt tyckte jag, men nu kan jag se dess fördelar.

Om du vantrivs, kommer du tycka att vilket jobb som helst som du tar efter kommer att vara ett paradis. Du blir egoboostad och vet att du klarar det värsta. Du får erfarenheter som du kanske aldrig skulle haft annars och du uppskattar din fritid ännu mer än vad du skulle gjort än om du hade haft ett jobb som du gillar. Det är några fördelar, det finns säkert många fler. Så var inte rädd att pröva dina gränser.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *