Jobba med sin hobby

Att jobba med någonting som man känner en passion och ett hängivet intresse för är en dröm för många. Detta kan ske på flera olika sätt och till exempel kan man skapa sig ett eget jobb inom sin hobby genom att starta upp ett eget företag. En annan väg att ta är att bli riktigt bra på det man gör och göra sig en karriär på sina kunskaper.

Ett ypperligt exempel där detta kan ske är inom sportens värld, där spelare tjänar pengar på att glida runt på isen eller springa fram och tillbaka på fotbollsplanen. Ett tydligt tecken på att man har nått så pass långt i karriären att man kan leva på det är att man blir uttagen till sitt lands landslag i sporten som man utför. För en hockeyspelare är det en stor ära att få representera sitt land i hockey-VM som spelas varje år. Denna turnering spelas varje år och här deltar stora spelare från alla världens hörn.

Förutom att turneringen är en stor sak för spelarna, så är den även det för alla hockeyfantaster som mer än gärna följer matcherna som spelas. Med hjälp av ett spelschema hockey VM 2017 kan du hålla koll på när ditt favoritlag spelar, samt vilka deras motståndare då blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *