Praktik – En bit på vägen till drömjobbet?

När jag i juni tog studenten så hade jag en dröm. Denna dröm gick ut på att jag skulle få ett jobb jag hade sökt. Jag fick komma på en intervju, och blev sedan kallad på ännu en. Jag hade då börjat sätta mig in i situationen att jobba på detta företag, och hade en klar bild framför mig utav hur det då skulle bli. Efter 5 veckor utav total tystnad från detta företag fick jag ett meddelande på telefon om att platsen var tillsatt, och jag var tillbaka på ruta ett, nyexaminerad och arbetslös. Jag började då leta runt på nya platser att söka arbete på, men det var inte lätt att hitta någonting som tilltalade mig, och som jag hade kvalifikationerna till. Utav en ren slump hittade jag till slut ett litet företag här i stan som jag mailade, och det visade sig då att de sökte en praktikant. Nu ungefär 1½ månad senare sitter jag på deras kontor och skriver, och det är hur kul som helst!

Så till alla där ute: Prova på praktik. det är riktigt lärorikt, och kanske är just detta vägen till drömjobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *