Sätt mål för 2016

Inför det nya året är det många som sätter upp nya mål kring saker som de vill uppnå eller uppleva. Detta kan handla om allt ifrån att börja träna till att byta karriär. Att göra det sistnämnda är någonting som ofta kräver en del planering på ett flertal olika punkter. Till exempel kan en del karriärer kräva speciella kunskaper som du kanske inte sitter på för tillfället. Det kan kräva att du behöver lära dig nya saker, genom att gå en kortare kurs eller en längre utbildning. Det kan även krävas att du säger upp dig från din nuvarande anställning, vilket kan medföra förändringar på den ekonomiska sidan för stunden. Även att börja plugga kan sätta ekonomin på prov, då du kan behöva ta studielån och liknande, vilket kan bli en dyr historia.

Personligen är min huvudsakliga plan kring 2016 att jag ska bli mamma, vilket kommer att bli det största jobbet jag någonsin axlar. Detta gör att jag kommer gå på ledighet under större delen av året och istället lägga all min energi på att lära känna den nya personen som kommer in i mitt och min sambos liv. Inte bara betyder detta att jag kommer vara borta från mitt arbete, utan även att min ekonomiska ställning förändras för stunden, vilket kräver lite planering. Men detta är ett karriärbyte som jag aldrig någonsin kommer att ångra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *