Tankar och funderingar kring nu och då

Det har nu gått lite mer än ett halvår sedan jag för första gången klev in på min nuvarande arbetsplats. Jag kom direkt ifrån skolan och hade endast erfarenhet av sommarjobb. Efter en period av inofficiell praktik och sedan en praktik genom Arbetsförmedlingen på sammanlagt 5 månader är jag nu mitt inne i min provanställning som förhoppningsvis efter sommaren leder till en fast anställning. Detta känns på ett sätt säkert för tillfället, jag behöver inte oroa mig för vad som änder imorgon utan jag har ett jobb att gå till.

Minns dock tillbaka till ungefär ett år sedan då det enda man tänkte på var att få ta studenten. Man planerade allt som skulle göras och hade inte en tanke på vad som skulle hända när sommarjobbet slutade. Dock blev man ju självklart lite stressad över framtiden när man hörde om alla vänners planer. Men fokuset låg ändå på att få sätta på sig den där vita mössan och fira.

För att du ska kunna fira så bra som möjligt så vill jag tipsa om den ultimata checklistan för studenten som önskelista.se har satt ihop. Med denna kommer du inte missa en enda liten detalj i allt planerade och ditt firande kommer bli någonting som du kan minnas resten av livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *